Menu

Pretraga

SDC projekat implementirao Helvetas i MDA

Švajcarska delegacija za razvojnu saradnju posetila Kosovo

Bilo nam je zadovoljstvo da poželimo dobrodošlicu delegaciji Švajcarske razvojne saradnje iz Berna na Kosovo kako bi izbliza videli naš doprinos razvoju veština i saradnji sa privatnim sektorom!

U prisustvu njegove ekselencije gospodina Tomasa Kolija, ambasadora Švajcarske na Kosovu i zajedno sa švajcarskom delegacijom iz SDC-a, posetili smo dva vrhunska centra za obuku podržana od strane EYE-a, obrazovnog centra SPEEEX i inovacionog centra Korabi, koji doprinose razvoj veština kroz njihov jedinstveni pristup i poslovne modele.

Inovativna metodologija SPEEEx obrazovanja omogućava kandidatima za posao da poboljšaju meke, jezičke i tehničke veštine potrebne za dostizanje potrebnog praga za zaposlenje u Speeex-u ili drugde u BPO sektoru. Korabi Innovation Center je novi najsavremeniji centar za obuku poslastičara koji stotinama ljudi pruža kompletan set alata za pecivo/pekarske tehnike koji utiču na celo tržište pekarske i poslastičarske industrije na Kosovu!

Povećanje zapošljavanja mladih (EYE) je projekat Švajcarske kancelarije za saradnju na Kosovu koji sprovode konzorcijum HELVETAS Swiss Intercooperation Kosovo i MDA - Management Development Associates.

EYE preduzima sistemski pristup ka razumevanju problema i adaptivnan pristup menadžmentu.

opširnije

Najnovija kampanja stručnog obrazovanja i obuke na Kosovu

opširnije

Čitajte najnovije publikacije iz EYE


opširnije

Možete nas kontaktirati putem kontakt formulara

opširnije