Menu

Pretraga

SDC projekat implementirao Helvetas i MDA

Sajam nauke i kulture 2018

NVO "Levizja KOHA" je organizovala edukativni sajam "Sajam nauke i kulture 2018" koji se po sedmi put organizuje u Vučitrnu. Glavna misija ovog projekta je promena pristupa učenju, praktičnom učenju u svim srednjim školama i unapređenju učenika i mladih u oblasti prakse stvaranjem mesta za učenje jednih od drugih u naučnim i kulturnim temama.

Cilj ovog sajma je predstavljanje naučnih i kulturnih radova od strane istaknutih studenata.

Učesnici ovog projekta su srednje škole iz svih regionalnih opština Kosova, kao i srednje škole iz Albanije, Makedonije, Crne Gore i istočnog dela Kosova.

Sajam je svečano otvorio g. Ćendrim Uka, lider ove organizacije koji se zahvalio prisutnima i svim institucijama i donatorima koji su podržali ovu inicijativu tokom svih godina. On je takođe napomenuo svoje putovanje kroz godine čineći ovaj sajam još inkluzivnijim za druge regione van Kosova.

Takođe, pozdrav je dao i predsednik opštine Vučitrn, g. Džafer Tahiri koji je obećao da će ovakvi projekti imati podršku opštine. Menadžer projekta EYE, Durim Hodža, u svom govoru napravio je rezime aktivnosti EYE projekta i čestitao organizatorima na odlično odrađenom poslu. Iako je ova aktivnost podržana simboličnom sumom, njen značaj je od posebne važnosti za projekat jer podržava aktivnosti karaktera učenja i obrazovanja mladih.

EYE preduzima sistemski pristup ka razumevanju problema i adaptivnan pristup menadžmentu.

opširnije

Najnovija kampanja stručnog obrazovanja i obuke na Kosovu

opširnije

Čitajte najnovije publikacije iz EYE


opširnije

Možete nas kontaktirati putem kontakt formulara

opširnije