Menu

Kërko

SDC Project Implemented by Helvetas and MDA

Request for Proposal (RFP)

Re-tender: Audit Services 

The Enhancing Youth Employment EYE Project phase 2 is a Swiss Cooperation Office Kosovo SCO-K project implemented by Helvetas Kosovo and MDA. The project supports to increase the employment opportunities of young women and men going out from schools and universities by facilitating their transition from school to work.   

EYE përdor një qasje sistemike për të kuptuar problemet dhe aplikon qasje adaptive në menaxhim.

më shumë

Shikojeni videon e fundit nga kampanja


më shumë

Lexoni Publikimet e Fundit të
Projektit EYE

më shumë

Na Kontaktoni Përmes Kontakt 
Formës

më shumë