Menu

Kërko

SDC Project Implemented by Helvetas and MDA

Qëllimi i Projektit EYE

site slides

Qëllimi i Projektit EYE

Një treg dinamik dhe gjithëpërfshirës shoqëror që ofron më shumë punë dhe vende pune të dinjitetshme duke përfshirë edhe vetëpunësimin për qytetarët e rinj të Kosovës.

Më shumë
EYE Targeton

site slides

EYE Targeton

Të rinjtë që gjenden në tranzicion nga arsimi në punësim të grupmoshave 15 deri 34 vjeç, duke përfshirë gratë, të rinjtë nga komunitetet pakicë si dhe të rinjtë me një sfond të ulët arsimor.

Më shumë
Objektiva e Projektit EYE

site slides

Objektiva e Projektit EYE

Më shumë të rinj dhe të reja janë të punësuar në mënyrë shoqërore gjithëpërfshirëse dhe të qëndrueshme.

Më shumë

Deri në fund të vitit 2024:

37000

të rinj kanë qasje në informata dhe shërbime të reja/të përmirësuara të tregut të punës

3000

persona kanë më shumë
mundësi punësimi dhe vende
të reja të punës

2000

vendeve të punës do të ndërmjetësohen

1000

të rinj kanë siguruar punësim
apo vetëpunësim

50

kompani kontribuojnë në
zhvillimin e shkathtësive

Zhvillimi i Shkathtësive

EYE do t’i kushtojë përpjekje përmirësimit të tregut të trajnimit përmes mbështetjes së iniciativave të qëndrueshme.

Ndërmjetësimi në Punësim

Përmirësimi i cilësisë së shërbimit të orientimit për karrierë dhe disponueshmërisësë shërbimeve

Përfshirja gjinore dhe sociale

Për EYE, përfshirja gjinore dhe sociale nuk është thjesht një synim për të pasur një numër të barabartë të meshkujve dhe femrave

Menaxhimi i njohurive dhe të mësuarit

Menaxhimi i njohurive dhe të mësuarit është nxitësi dhe përcaktuesi kryesor i suksesit.

Monitorimi dhe matja e rezultateve

Projekti EYE posedon një sistem të qëndrueshëm të monitorimit dhe matjes së rezultateve (MMR).

Lajmet e Fundit

Nënshkruhet Marrëveshja për themelimin e Qendrave të Karrierës në tetë komuna të Kosovës
2022-05-30

Nënshkruhet Marrëveshja për themelimin e Qendrave të Karrierës në tetë komuna të Kosovës

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit dhe projekti Rritja e Punësimit për të Rinj (EYE) kanë nënsh

Orientimi për karrierë i mbështet të rinjtë për të eksploruar botën e së ardhmes!
2022-03-02

Orientimi për karrierë i mbështet të rinjtë për të eksploruar botën e së ardhmes!

Së bashku me MASHTI-n (Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit) kemi organizuar një event për ndarjen e fa

Ceremonia e inagurimit të qendrës më të re të trajnimeve në Kosovë!
2021-10-26

Ceremonia e inagurimit të qendrës më të re të trajnimeve në Kosovë!

Qëllimi kryesor i qendrës së trajnimit Dekoriti është të krijojë një fuqi punëtore të arsimuar dhe të kualifikuar që është n

Punëtori për thellimin e bashkëpunimit ndërmjet Ministrisë së Financave, Punës dhe Transfereve dhe Agjencisë Publike të Punësimit dhe Agjencive Private të Punësimit!
2021-10-05

Punëtori për thellimin e bashkëpunimit ndërmjet Ministrisë së Financave, Punës dhe Transfereve dhe Agjencisë Publike të Punësimit dhe Agjencive Private të Punësimit!

Në datën 5 tetor EYE së bashku me Ministrinë e Financave, Punës dhe Transfereve organizuan një punëtori në lidhje me rapo

EYE përdor një qasje sistemike për të kuptuar problemet dhe aplikon qasje adaptive në menaxhim.

më shumë

Shikojeni videon e fundit nga kampanja


më shumë

Lexoni Publikimet e Fundit të
Projektit EYE

më shumë

Na Kontaktoni Përmes Kontakt 
Formës

më shumë