Menu

Kërko

SDC Project Implemented by Helvetas and MDA

Fillimi i Fushatës për Arsim dhe Aftësim Profesional në Kosovë

A don me ia pa hajrin shkollës a jo? Nëse po, shqyrtoje mundësinë me u shkollu në njërën nga shkollat profesionale të Kosovës!

EYE përdor një qasje sistemike për të kuptuar problemet dhe aplikon qasje adaptive në menaxhim.

më shumë

Shikojeni videon e fundit nga kampanja


më shumë

Lexoni Publikimet e Fundit të
Projektit EYE

më shumë

Na Kontaktoni Përmes Kontakt 
Formës

më shumë